ارز دیجیتال پرسیستنس XPRT چیست؟

در این مقاله قصد داریم به تحلیل و بررسی یکی از رمز ارزهای بازار ارز دیجیتال  به نام ارز دیجیتال پرسیستنس بپردازیم. علاوه بر این در این مطلب می‌خواهیم خصوصیات و ویژگی‌های این رمز ارز را نیز خدمت شما شرح دهیم. پس با توجه به این مسئله در صورتی که شما عزیزان قصد خرید ارز دیجیتال پرسیستنس را دارید، توصیه ما به شما عزیزان این است که این مطلب با ما همراه باشید تا اطلاعات کامل و جامعی را در مورد آن خدمت شما ارائه کنیم.

اگر از جمله فعالان بازار ارز دیجیتال باشید به خوبی به این مسئله واقف هستید که در حال حاضر تعداد پروژه‌هایی که از الگوریتم گواه اثبات سهام استفاده می‌کنند بسیار زیاد شده است. در حال حاضر ارزشی برابر با 170 میلیارد دلار تنها در ده پروژه برتر این الگوریتم، استیک شده است. از این رو در حال حاضر شبکه ارز دیجیتال پرسیستنس به دنبال این است که بتواند سهم بیشتری را از این حوزه به دست آورد. به واسطه قفل شدن این دارایی‌ها کارایی آنان به مراتب پایین تر خواهد آمد، پس با توجه به این مسئله روش‌هایی برای آزاد سازی این دارایی‌ها وجود دارد که یکی از معروف ترین آنان روش لیکویید استیکینگ می‌باشد. شبکه ارز دیجیتال پرسیستنس شبکه لایه اولی است که می‌خواهد به کمک محصولات دیفای مبتنی بر دارایی‌های لیکویید استیک شده، سهم بیشتری از اقتصاد این الگوریتم را در اختیار داشته باشد. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا به بررسی بیشتر این رمز ارز بپردازیم.

ارز دیجیتال پرسیستنس چیست؟

ارز دیجیتال پرسیستنس


ارز دیجیتال پرسیستنس در حقیقت محور اصلی اقتصاد این شبکه می‌باشد که با نام XPRT آن را در بازار ارز دیجیتال شاهد هستیم. این رمز ارز در شبکه پرسیستنس کاربردهای بسیار زیادی دارد که از جمله آنان می‌توان به تامین امنیت شبکه به واسطه این رمز ارز اشاره کرد. در این شبکه کاربران قادر خواهند بود داراییی خود را در پلتفرم قفل کنند و در ازای آن میزان مشخصی از توکن بومی این شبکه را به دست آورند. علاوه بر این یکی دیگر از خصوصیات منحصر به فرد این رمز ارز این می‌باشد که توسعه دهندگان قادر خواهند بود از این شبکه برای ایجاد برنامه‌های غیرمتمرکز خود استفاده نمایند. همچنین شما عزیزان به واسطه در اختیار داشتن این رمز ارز قادر خواهید بود در تصمیم گیری‌های این شبکه حق رای داشته باشید. هر چقدر میزان دارایی شما از این رمز ارز بیشتر باشد، رای شما در تصمیم گیری‌ها دارای اهمیت بیشتری خواهد بود.

تاریخچه و بنیان گذاران شبکه پرسیستنس

ایده ایجاد این پروژه برای اولین بار در سال 2017 به واسطه آقای Tushar Aggarwal مطرح شد و هم اکنون این شخص مدیر عامل این پروژه می‌باشد. البته جا دارد به این مسئله اشاره کنیم که این پروژه در سال 2019 کار خود را در بازار ارز دیجیتال آغاز کرد. مدیر عامل این پروژه دارای مدرک لیسانس در رشته مدیریت کسب و کار می‌باشد. این شخص در سال 2011 میلادی وارد بازارهای مالی شد و سابقه بسیار خوبی را در سرمایه گذاری در شرکت‌های بزرگی به مانند لینوکس دارد. 

عملکرد ارز دیجیتال پرسیستنس

پیش از این که از نظر فنی این رمز ارز را مورد بررسی قرار دهیم بهتر است که یک شناخت کلی را نسبت به زیرساخت این پروژه یعنی کازماس داشته باشیم. پروژه کازماس یک پروژه لایه صفر در شبکه می‌باشد و برای حل مشکلاتی به مانند مقیاس پذیری ایجاد شده است. پروژه‎هایی که از این فناوری در شبکه خود استفاده می‌کنند، اغلب دارای سرعت بسیار خوبی در تراکنش و نقل و انتقال می‌باشد که شبکه ارز دیجیتال پرسیستنس نیز در این دسته قرار دارد. این شبکه یک میان افزار بسیار خوب است که زیرساخت مناسب را برای توسعه برنامه‌های غیرمتمرکز ایجاد کرده است. این پلتفرم به صورت کلی از سه لایه تشکیل شده است که عبارتند از زنجیره پرسیستنس، کیت توسعه پرسیستنس و برنامه‌های غیرمتمرکز آن. در ادامه با ما همراه باشید تا به صورت جزیی تر به بررسی هر یک از این موارد بپردازیم.

زنجیره پرسیستنس

این زنجیره از زنجیره‌های مستقل در شبکه ارز دیجیتال پرسیستنس پشتیبانی خواهد کرد و بستر مناسبی را برای پلتفرم‌های مالی ایجاد خواهد کرد. به بیان ساده به واسطه این زنجیره فعالان قادر خواهند بود به راحتی وام بگیرند و وام دهند. این شبکه به صورت کاملا مستقل از شبکه اصلی به کار خود ادامه می‌دهد و تنها امنیت آن به واسطه شبکه اصلی تامین خواهد شد، پس با توجه به این مسئله امکان سفارشی سازی آن وجود دارد. ترافیک تراکنش نیز در این زنجیره‌ها کاملا مختص به خود آن زنجیره خواهد بود و روی زنجیره اصلی تاثیر گذار نخواهد بود. زنجیره‌ها به صورت کلی به چهار بخش تقسیم بندی خواهند شد که در ادامه به آنان اشاره خواهیم کرد.

1. زنجیره اصلی: زنجیره اصلی دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است که از جمله آنان می‌توان به این اشاره کرد که، این زنجیره قادر خواهد بود به واسطه پروتکل‌های ارتباطی با دیگر زنجیره‌ها ارتباط داشته باشد. علاوه بر این زنجیره اصلی داده‌های مربوط به مالکیت دارایی‌ها را در خود نگه داری خواهد کرد و به همین خاطر باعث تسهیل تبادل در میان تمامی زنجیره‌ها خواهد شد. همچنین جا دارد به این موضوع نیز اشاره کنیم که زنجیره اصلی محلی برای اداره پلتفرم می‌باشد و تصمیمات حاکمیتی در آن اتخاذ خواهد شد.

2. زنجیره برنامه‌ها: این بخش نیز خصوصیات منحصر به فرد خود را دارد که از جمله آنان می‌توان به این مورد اشاره کرد که تمامی قوانین رنامه در این زنجیره اجرایی خواهد شد. علاوه بر این بسته به سرعت، امنیت و الزامات حریم خصوصی امنیت این زنجیره می‌تواند به صورت مستقل و یا مشترک تامین شود. همچنین جا دارد به این مورد نیز اشاره کنیم که ذخیره‌سازی داده‌های سنگین اغلب در این زنجیره‌ها صورت خواهد گرفت.

3. ارتباط بین زنجیره‌ای: همان طور که پیش از این نیز به آن اشاره کردیم، زنجیره‌های جانبی به واسطه پروتکل قادر خواهند بود به زنجیره اصلی اتصال یابند. اما این ارتباط اهدافی دارد که از جمله آنان می‌توان به انتقال NFTها، ایجاد انگیزه برایولیدیتورهای زنجیره جانبی و اجرای تصمیمات حاکمیتی در طول تمامی زنجیره‌ها اشاره کرد.

4. ولیدیتورها: همان طور که پیش از این نیز به آن اشاره کردیم، زنجیره اصلی در شبکه ارز دیجیتال پرسیستنس به واسطه الگوریتم اثبات سهام اداره خواده شد. پس با توجه به این مسئله هر کسی در هر جای دنیا قادر خواهد بود به عنوان یک ولیدیتور در این شبکه فعالیت داشته باشد. این مسئله به غیرمتمرکز شدن و همچنین ایمن‌تر شدن شبکه کمک بسیاری خواهد کرد. 

کیت توسعه پرسیستنس

کیت توسعه در این شبکه مجموعه‌ای از ابزارهای استاندارد می‌باشد که می‌توانند برای مدل سازی بازارها برای تبادل هر چه آسان تر مورد استفاده قرار گیرند. علاوه بر این مسئله نکته جالب توجه در مورد کیت توسعه این است که می‌توان کیت‌های توسعه را در برنامه‌های موجود ادغام کرد. 

برنامه‌های غیرمتمرکز

صرافی ارز دیجیتال و بازارهای غیرمتمرکز در این بخش قرار دارند. هدف این شبکه در حال حاضر این است که بتواند یک رویکرد دو مرحله‌ای نقدینگی را وارد دنیای بلاکچین کند. مرحله اول مزایایی است که در اختیار سازمان‌ها و نهادها قرار خواهد گرفت. مرحله دوم نیز ارائه محصولاتی است که در اختیار ذینفعان قرار خواهد گرفت. این پلفترم سرویس‌های بسیار زیادی دارد که از جمله آنان می‌توان به Pstake اشاره کرد. به واسطه این سرویس افراد در ازای قفل کردن دارایی خود در این شبکه به عنوان پاداش توکن بومی این شبکه را دریافت خواهند کرد.

خصوصیات شبکه ارز دیجیتال پرسیستنس

این شبکه نیز به مانند تمامی شبکه‌های موجود در بازار ارز دیجیتال دارای خصوصیات منحصر به فردی است که از جمله آنان می‌توان به سرعت بالای این شبکه در تایید تراکنش‌ها اشاره کرد. علاوه بر این مسئله توسعه دهندگان برنامه‌های غیرمتمرکز قادر خواهند بود از این شبکه برای توسعه برنامه‌های خود استفاده کنند. این شبکه شغل‌های بسیاری را برای کاربران ایجاد کرده است و افراد در ازای تامین امنیت در این شبکه به عنوان پاداش توکن بومی این شبکه را دریافت خواهند کرد که درآمد خوبی را برای آنان به همراه خواهد داشت. همچنین جا دارد به این مورد نیز اشاره کنیم که این شبکه در حال حاضر قادر خواهد بود میان بلاکچین‌های مختلف ارتباط برقرار کند. 

امنیت شبکه ارز دیجیتال پرسیستنس

همان طور که پیش از این نیز به آن اشاره کردیم این شبکه به صورت کاملا غیرمتمرکز اداره می‌شود. اما در بررسی‌های صورت گرفته بر روی این شبکه ارز دیجیتال مشخص شد که در این شبکه دو باگ امنیتی وجود دارد و علاوه بر آن سه شکاف هویتی نیز در آن کشف شد. از طرفی طبق بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد که سرویس استیک کردن این پروژه نیز 2 باگ پر خطر دارد. البته خطرات این شبکه تا حدودی برطرف شده است. اما به صورت کلی می‌توان گفت که این شبکه از نظر امنیت در سطح خوبی قرار ندارد.

همچنین بخوانید: هکرها چگونه بیت کوین را به صورت محرمانه ارسال می‌کنند؟

بررسی روند قیمت ارز دیجیتال پرسیستنس

این رمز ارز در زمان عرضه اولیه خود ارزشی در حدود 3 دلار داشت و با این ارزش به بازار ارز دیجیتال عرضه شد. این رمز ارز در اواخر همین ماه کاهش قیمت را تجربه کرد و قیمت آن به چیزی در حدود 2 دلار کاهش پیدا کرد. بعد از این کاهش قیمت یک رشد بسیار شارپی را در این رمز ارز شاهد بودیم و قیمت این رمز ارز در 15 می سال 2021 میلادی به 16 دلار رسید. البته این رشد ادامه‌دار نبود و این رمز ارز بعد از رشد شارپی خود بیش از نیمی از ارزش خود را از دست داد و در ابتدای سال 2022 میلادی ارزش آن به 6 دلار رسید. در حال حاضر نیز این رمز ارز ارزشی در حدود 1.5 دلار دارد.

کیف پول‌های پشتیبانی کننده از ارز دیجیتال پرسیستنس

سرمایه گذاران بر روی این رمز ارز برای این که بتوانند دارایی خود را ذخیره و نگه داری کنند به کیف پول نیاز خواهند داشت. در حال حاضر در بازار ارز دیجیتال کیف پول‌های بسیار زیادی وجود دارد که کاربران به واسطه آن قادر به ذخیره رمز ارزهای خود خواهند بود. از مشهورترین کیف پول‌های سخت افزاری که افراد به واسطه آن می‌توانند دارایی خود را ذخیره و نگه داری نمایند می‌توان به کیف پول سخت افزاری لجر و ترزور اشاره کرد. 

شاید برای شما عزیزان نیز این سوال مطرح شده باشد که کیف پول سخت افزاری برای ذخیره ارزهای دیجیتال مناسب است یا نرم افزاری؟ در پاسخ به این سوال جا دارد بگوییم که کیف پول‌های سخت افزاری از نظر امنیت نسبت به کیف پول‌های نرم افزاری بهتر عمل خواهند کرد. البته جا دارد به این مسئله نیز اشاره کنیم که برای استفاده از کیف پول سخت افزاری باید آن را خریداری کنید و هزینه آن نیز بسیاری چشمگیر می‌باشد. در ادامه به دو نمونه از کیف پول‌های نرم افزاری مناسب برای ذخیره این رمز ارز اشاره خواهیم کرد.

1. کیف پول متامسک

متامسک یک کیف پول نرم افزاری است که همه روزه تعداد فعالان آن در حال افزایش می‌باشد. این کیف پول از نظر امنیت در سطح بسیار خوبی قرار دارد. این کیف پول به خوبی از ارز دیجیتال پرسیستنس پشتیبانی خواهد کرد و شما عزیزان قادر خواهید بود دارایی خود را بر روی این کیف پول نگه داری کنید. توصیه ما به شما عزیزان این است که این کیف پول را از سایت رسمی خود کیف پول دانلود کنید.

2. کیف پول سیف پل

این کیف پول در دو نوع سخت افزاری و نرم افزاری ارائه شده است و شما عزیزان قادر خواهید بود از هر دو نوع آن برای ذخیره ارز دیجیتال پرسیستنس استفاده کنید. علاوه بر این رمز ارز، این کیف پول از رمز ارزهای دیگری نیز پشتیبانی خواهد کرد که از جمله آنان می‌توان به اتریوم و سولانا اشاره کرد.

صرافی‌های پشتیبانی کننده از ارز دیجیتال پرسیستنس

صرافی ارز دیجیتال یکی از بهترین راه‌ها برای خرید و فروش ارزهای دیجیتال می‌باشد. در حال حاضر صرافی‌های بسیار وجود دارد که شما عزیزان به واسطه آنان قادر خواهید بود ارز دیجیتال پرسیستنس را خرید و فروش کنید. در ادامه به دو مورد از این صرافی‌ها اشاره خواهیم کرد.

1. صرافی ارز دیجیتال کوینکس

 یکی از صرافی‌هایی که شما به واسطه آن قادر به خرید و فروش ارز دیجیتال پرسیستنس خواهید بود، کوینکس می‌باشد. این صرافی در سال 2017 میلادی کار خود را در حوزه ارزهای دیجیتال آغاز کرده است و در حال حاضر تعداد رمز ارزهای قابل معامله در آن بسیار بالا رفته است. خبر خوب برای ایرانیان این می‌باشد که این صرافی نیازی به احراز هویت ندارد و شما عزیزان به راحتی قادر به استفاده از این صرافی خواهید بود. 

2. صرافی غیرمتمرکز کوئیک سواپ

 صرافی کوئیک سواپ از جمله صرافی‌های غیرمتمرکزی است که کاربران به واسطه آن قادر خواهند بود بدون نیاز به ثبت نام و تنها به واسطه اتصال آن به کیف پول خود، معاملات خود را انجام دهند. شما عزیزان به واسطه این صرافی به راحتی قادر به خرید و فروش ارز دیجیتال پرسیستنس خواهید بود.

آینده ارز دیجیتال پرسیستنس

آینده ارز دیجیتال پرسیستنس


همان طور که می‌دانید بازار ارز دیجیتال یک بازار پر از نوسان است و به همین دلیل نمی‌توان آینده دقیقی را برای رمز ارزهای حاضر در این بازار پیش بینی کرد. اما به صورت کلی به واسطه خصوصیات منحصر به فردی که این رمز ارز دارد بسیاری از کارشناسان بازار ارز دیجیتال به آینده آن امیداور هستند. علاوه بر این مسئله این پروژه ایده‌های بسیار خوبی را برای جذب سرمایه مطرح کرده است که به واسطه آنان می‌توان سرمایه‌های خرد را به خوبی جمع آوری کرد. پس با توجه به این مسئله در صورتی که این شبکه بتواند مشکل امنیتی خود را برطرف نماید، می‌توان آینده خوب و روشنی را برای آن متصور شد. البته جا دارد بار دیگر نیز اشاره کنیم که این سخان تنها پیش بینی می‌باشند و بر اساس حدس و گمان هستند. در صورتی که قصد سرمایه گذاری بر روی این رمز ارز را دارید، توصیه ما به شما عزیزان این است که تخقیقات بیشتری را در مورد این رمز ارز انجام دهید و به این مقاله اکتفا نکنید.

سخن پایانی

در این مقاله سعی کردیم شما عزیزان را با ارز دیجیتال پرسیستنس آشنا کنیم و به برخی از خصوصیات و ویژگی‌های این رمز ارز بپردازیم. همان طور که در این مطلب نیز به آن اشاره کردیم شبکه ارز دیجیتال پرسیستنس کاربردهای بسیار زیادی دارد که از جمله آنان می‌توان به ایده‌های فوق العاده این شبکه برای جذب سرمایه‌های خرد بازار ارز دیجیتال اشاره کرد. علاوه بر این مسئله به دلیل خصوصیات منحصر به فردی که این رمز ارز دارد، بسیاری از کارشناسان بر این باور هستند که این رمز ارز در آینده رشد بسیار خوبی را تجربه خواهد کرد.

در پایان جا دارد به این مسئله اشاره کنیم که درست است که این رمز ارز خصوصیات بسیار خوبی دارد، اما این را نیز به خاطر داشته باشید که این رمز ارز معایبی نیز دارد که از جمله آنان می‌توان به مشکل امنیتی این شبکه اشاره کرد. در صورت بروز هر گونه مشکل امنیتی در این شبکه ممکن است که شما به صورت کلی دارایی خود را از دست بدهید. پس با توجه به این مسئله در صورتی که قصد سرمایه گذاری بر روی این رمز ارز را دارید، بهتر است که سرمایه گذاری کوتاه مدت را انجام دهید و برای سرمایه گذاری نیز بهتر است که تحقیقات گسترده‌تری انجام دهید.

مرجع: coingecko

Comments

Popular posts from this blog

ارز دیجیتال زین فین را یهتر بشناسید

معرفی ارز دیجیتال چیلیز

ارز دیجیتال نیر Near چیست؟